Zapiekanka z dorsza ze szpinakiem
1/2 kg szpinaku, 1 kg suszonego dorsza lub świeżych filetów, 3 ząbki czosnku, 1 mały pęczek natki pietruszki, 8 łyżek oliwy, 3 listki bobkowe, 2 łyżki bułki tartej, sól, pieprz
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?