Polędwica w sosie borowikowym
2 łyżki świeżych listków tymianku, 2 łyżeczki grubej soli, 3 rozgniecione ząbki czosnku, 1 kawałek (1-1,5 kg) polędwicy wołowej (chateaubriand), 4 łyżki oliwy, 40-50 dag borowików, 2 łyżki posiekanych szalotek, 4 łyżki brandy, 1/2 szklanki śmietany kremówki, 1 łyżka mąki, 2 szklanki dobrego bulionu wołowego (najlepiej domowego), 2 łyżki natki pietruszki, sól, pieprz


- Więcej o:
Innowacje w zrównoważonym designie: nowa siedziba Arup w Krakowie
Nowe oczyszczacze powietrza Bosch Air
Jak doświetlić garderobę?
Jakie światło do pracy w domu?
Światło w domu
Jak ciekawie wykończyć sufit?
Master bedroom, czyli spokój o poranku
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?