Steki argentyńskie z domowym sosem barbecue
Steki wołowe (może być antrykot, t-bone), 6 łyżek oliwy, 2 ząbki czosnku, 2 gałązki rozmarynu, sól, pieprz Sos barbecue: łyżka sosu Worcestershire, 3 łyżki octu balsamicznego, 3 łyżki keczupu, 3 łyżki wody (dla 2 osób)
- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów