Steki z sosem czosnkowym
4 steki po 175-200 g każdy, 2 duże ząbki czosnku, oliwa, 2 łyżki rozgniecionych ziaren czarnego i białego pieprzu Sos czosnkowy: 6 dużych zmiażdżonych ząbków czosnku, 2 żółtka, sok wyciśnięty z niewielkiej cytryny, 450 ml oliwy, 3 łyżki gruboziarnistej musztardy, sól, świeżo zmielony pieprz
- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów