Bogata paleta żółci, oranżu i brązów. Kompozycja niczym kosz pierwszych jesiennych plonów z wiejskiego ogrodu.
Kolory. Barwy dyń, jabłek, nasturcji i słoneczników. Czyli - pomarańczowy, mocne żółcie, rudości, odrobina czerwieni i kremowa biel jako tło.Fot. Rafał Lipski
Kolory. Barwy dyń, jabłek, nasturcji i słoneczników. Czyli - pomarańczowy, mocne żółcie, rudości, odrobina czerwieni i kremowa biel jako tło.Fot. Rafał Lipski
Naczynia. Najlepiej z grubej ceramiki (porcelitu lub fajansu), o prostych kształtach, pokryte jednobarwnym szkliwem, ewentualnie ozdobione delikatnymi pojedynczymi wzorami.Fot. Rafał Lipski
Drobiazgi. Przedmioty proste i praktyczne. Mogą to być starocie używane niegdyś na wsi albo suszone owoce, zioła i warzywa.Fot. Rafał Lipski
Wzory. Tylko roślinne, przedstawione w sposób naturalistyczny. Ważne, by kojarzyły się z jesienią, jak np. liście winorośli, kwiaty słonecznika, oliwki.Fot. Rafał Lipski
Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego Serwisu (scrollowanie, zamknięcie komunikatu, kliknięcie na elementy na stronie poza komunikatem) bez zmian ustawień w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Pressland S.A. i Zaufanych Partnerów Pressland S.A. do celów marketingowych , w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach Pressland S.A. i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies i im podobnych technologii. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić (więcej o cookie w Politykach Prywatności poszczególnych serwisów).